Billige lån

Der findes både dyre og billige lån på markedet. På den måde har du altså selv en stor indflydelse på at vælge, hvilken form for lån du gerne vil have. Om du vil have det dyre, eller om du vil have det billige.

Det er lige så nemt at ansøge om et billigt lån, som det er at ansøge om det dyre. Så hvorfor vælge det dyre?

Sammenlign og spar

En af de nemmeste måder at spare penge på dit lån er ved at sammenligne de mange former for lån og låneudbydere, der er på markedet. På den måde kan du hurtigt finde vej til de udbydere, der tilbyder de laveste renter, så du slipper så billigt som muligt.

Men hvordan sammenligner du så nemt, hurtigt og effektivt de mange lånefirmaers priser? Jo, det gør du ved at bruge en af de mange sammenligningssider, der findes på nettet. Det er nemt at finde frem til en af dem, og de kan hurtigt vise dig priserne fra de forskellige firmaer.

Gå efter lånet med den laveste rente

Et af de vigtigste punkter, du skal holde øje med, når du skal finde frem til det billigste lån, er uden tvivl den rente, der er på lånet. Foruden oprettelsesgebyret og de øvrige priser, der måtte være for at stifte lånet, er renten afgørende for den pris, du skal betale for at have lånet.

Så det gælder altså om for dig at finde frem til det lån med den laveste rente. Har du mulighed for at låne penge to steder, og du får en rente på 10% det ene sted og en rente på 25% det andet sted, er det forhåbentligt ikke svært at finde ud af, hvor det vil være bedst at ansøge om et lån.

Mulighed for at låne penge gratis

Hvis du er interesseret i det, kan du også vælge at ansøge om at få et gratis lån i stedet for, så du helt slipper for at skulle spekulere på, hvilken rente du får på dit lån.

Der er flere forskellige udbydere, der tilbyder dig at låne penge gratis, hvis du vel og mærke betaler pengene tilbage inden for en kort tidsperiode. Det kan eksempelvis være 14 dage eller en måned. Overholder du den frist, kan du altså få lånet rentefrit. Det kan være en god mulighed at overveje for dig.

Betal tilbage hurtigt og spar penge

Hvis du selv har mulighed for at vælge, hvilken løbetid du gerne vil have på dit lån, kan det være en god idé at vælge så kort en løbetid som overhovedet muligt. Jo hurtigere du får betalt lånet af, desto billigere vil du også slippe i sidste ende.

Det er ikke alle låneudbydere, der tilbyder dig at vælge din egen løbetid. Men en lang række gør heldigvis. Og selvom det sætter den månedlige ydelse op at vælge en kortere løbetid, vil det spare dig for mange penge i sidste ende, når du kigger på de samlede udgifter for dit lån.

Hvorfor vælge det dyre lån?

Så når du nu har mulighed for at vælge et billigt lån, hvorfor så overhovedet overveje at ansøge om et af de dyre på markedet? Det er absolut lige så nemt at sende en ansøgning af sted til et af de billigere lånefirmaer, som det er at sende en ansøgning af sted mod de dyre firmaer.

Derfor kan du da i det mindste starte ud med at ansøge hos de billigste. Så kan du jo altid bevæge dig videre mod de dyrere, hvis du ikke bliver godkendt hos de første udbydere, du sender din ansøgning til.