Lånekredit

Har du brug for flere penge på din konto her og nu, kan du med fordel gå på nettet og låne penge. Der er mange muligheder for at låne penge online, og du kan blandt andet vælge at få dig en kredit, så du kun skal betale afdrag på det beløb, du rent faktisk bruger.

Få en lånekredit

Du har nemlig mulighed for at ansøge om en lånekredit online. På den måde får adgang til et beløb, hvor du selv bestemmer, hvor meget du har lyst til at bruge, og du skal kun betale renter af de penge, du rent faktisk bruger og dermed ikke det fulde beløb på din lånekredit.

Det er nemt og hurtigt at ansøge om en lånekredit, og der er mange forskellige udbydere, der tilbyder dig at få en lånekredit hos dem. Ansøgningsprocessen er nem og enkel, og du får typisk svar på din ansøgning med det samme.

Læs mere om lånekredit her

En god idé ved en variabel udgift

Det er eksempelvis en rigtig god idé at overveje en lånekredit, hvis du har en variabel udgift foran dig, og du ikke ved, hvor mange penge du ender med at bruge. Det kan eksempelvis være, at du står foran at skulle holde en konfirmation eller et bryllup, hvor det kan være svært at vide, hvor meget prisen løber op i i sidste ende.

Her er det en rigtig god idé at overveje en lånekredit frem for et almindeligt lån. Låner du eksempelvis 15.000 kroner, og brylluppet løber op i 25.000 kroner, er det jo bedre at få dig en lånekredit fra starten på 30.000 eller 40.000 kroner, så du er sikker på at have rigeligt med penge til dit arrangement.

Slip for at låne for meget

Ved at få en lånekredit slipper du altså for at låne for mange penge. Låner du eksempelvis 25.000 kroner til dit arrangement, og koster det kun 15.000 kroner at afholde, har du altså lånt 10.000 kroner forgæves så at sige.

Så er det bedre at få en lånekredit på de 25.000 kroner i stedet for at låne dem direkte. På den måde skal du kun betale af på de penge, du rent faktisk ender med at bruge, hvilket jo sagtens kan ende med at være meget mindre end de 25.000 kroner, som lånekreditten er på.

Ansøg nemt online

Det er heldigvis ikke særlig besværlig at få en lånekredit. Det er nemt og hurtigt at ansøge om en, og du kan ansøge om at få en lånekredit online. På den måde har du også mulighed for at ansøge direkte fra din mobil, hvis du har brug for det.

Du skal bare indtaste beløbet på den lånekredit, du vil have, og så skal du ellers bare sende din ansøgning afsted til låneudbyderen, hvilket du gør med et enkelt klik på en knap. Herefter får du direkte svar på, om du er godkendt til dit lån eller ej, og det tager ikke meget mere end et par sekunder.

Lån til festen eller julen

En lånekredit er eksempelvis populær, hvis du skal holde en større fest, eller hvis du vil være sikker på at have nok penge til at komme igennem en hård julemåned.

I begge tilfælde er det jo aldrig til at vide, hvor meget det hele ender med at koste. En fest kan sagtens ende med at koste mere end først beregnet, og det gør sig altså også gældende for en december måned, hvor der både er en jul og julegaver samt en nytårsaften at tage sig af. Og begge højtider plejer at være halvdyre.

Forbrugslån som lånekredit

Du kan også sagtens bare vælge at få en lånekredit som et forbrugslån, hvis du har lyst til at have lidt ekstra penge på kontoen at shoppe for hver måned. Du bestemmer helt selv, hvad du vælger at bruge pengene på, hvis du får dig en lånekredit.

Om du vælger at holde en stor fest for dine venner og familie, eller om du bare vælger at få lidt ekstra penge til selvforkælelse er helt op til dig selv. Det er der ikke nogle andre, der blander sig i.

Nemme krav fra låneudbyderne

Der er som regel et par krav fra låneudbydernes side, når du skal låne penge online. Men det er typisk bare nogle enkelte krav, som er nemme at leve op til. Først og fremmest er der gerne et krav om, at du skal være minimum 18 år gammel for at kunne låne penge.

Dernæst er der typisk krav om et dansk statsborgerskab, en dansk bankkonto, samt dansk mobilnummer og en kontaktbar e-mail adresse. Og så kræver langt de fleste udbydere også, at du ikke må være registreret i hverken RKI eller Debitor Registeret, hvis du vil godkendes til et lån.

Underskriv aftalen med NEM-id

Når du er blevet godkendt til en lånekredit, skal du blot underskrive låneaftalen. Og det foregår i langt de fleste tilfælde bare således, at du skriver under digitalt via dit NEM-id. Derfor er det vigtigt, at du har et fungerende NEM-id på dig, når du skal ind for at ansøge om et lån online.

Uden et NEM-id har du ikke mulighed for at underskrive låneaftalen, og dermed har du ikke mulighed for at få fat i de penge, du gerne vil låne. Så vær opmærksom på dette inden du går i gang med at udfylde ansøgningen online.

Spar penge ved at vælge den rette låneudbyder

Sidst, men ikke mindst, har du mulighed for at spare mange penge på din lånekredit, hvis du vælger at oprette den hos en af de billigere låneudbydere. Der er nemlig stor forskel i prisen på lån hos de mange udbydere på markedet, så det kan vær en god idé at sammenligne priserne på en lånekredit, inden du ansøger om at få den.

Det kan ende med at spare dig for mange penge på den lange bane, især hvis du har brug for at få dig en lånekredit på et relativt højt beløb. Det er bare et godt råd herfra, hvis du vil slippe så billigt som muligt.