Hurtige lån

En af de mest positive ting, der er sket for lånebranchen i løbet af de sidste 10-20 år er, at det er blevet meget hurtigere at låne penge.

Det er slut med at skulle sidde og vente i flere dage på, at få din ansøgning behandlet og dermed besvaret, samt at vente på en eventuelt udbetaling af dine penge fra låneudbyderens side af. Nu sker det hurtigt og effektivt, og det er virkelig godt for os forbrugere.

Mange muligheder for hurtig udbetaling

Når du bevæger dig rundt på lånemarkedet, er der heldigvis rigtig mange låneudbydere, der tilbyder dig en hurtig udbetaling, hvis du vælger at ansøge om et lån hos dem. Langt de fleste klarer det inden for 24 eller 48 timer.

Der er også nogle, der kan udbetale pengene til dig inden for en time eller to, hvis du ansøger inden for deres åbningstider. Men har du brug for pengene med det samme inden for bare et par minutter, bør du gå efter at vælge et firma, der arbejder med straksoverførsel.

Vælg en udbyder med straksoverførsel

Selvom det gælder langt de færreste firmaer på markedet, er der trods alt stadig et par stykker, der kan tilbyde dig at have pengene på din konto i løbet af få minutter, fordi de udbetaler pengene med en straksoverførsel, så de altså bliver tilgængelige for dig med det samme.

Du kan endda være så heldig at ansøge om et lån hos et firma, der også gør det i weekender og på helligdage, og som ikke kun kan gøre det inden for deres egne åbningstider. Det er ikke sikkert, det så er det billigste lån på markedet, men det er i hvert fald det mest effektive.

Få svar på din ansøgning med det samme

Uanset udbetalingstiden gælder det heldigvis for langt de fleste udbydere, at du får svar på din ansøgning med det samme, så du ikke skal gå og vente i flere dage på at få svar på, om du nu også kan låne pengene eller ej.

Det hele foregår digitalt, og det giver altså udbyderne mulighed for at behandle din ansøgning med det samme. Hvis du bliver godkendt til dit lån, skal du ikke gøre andet end at underskrive låneaftalen med dit NEM-id, og så kan du ellers få pengene sat direkte ind på din konto.

Lån penge til weekenden

Ved at vælge en af de udbydere med straksudbetaling, har du mulighed for at låne penge med meget kort varsel. Står du eksempelvis og skal bruge penge til weekenden, har du mulighed for at låne pengene og få dem sat ind på din konto inden for de næste par minutter.

På den måde er det jo ingen sag at skaffe penge nok til by- eller shoppingturen. Så længe du bare har din mobil og dit NEM-id på dig, kan du altså ansøge om et lån på alle tidspunkter af døgnet, og vælger du den rette udbyder, kan du få pengene med det samme.

Disse krav skal du opfylde

Hos alle udbydere er der en række af krav, som du skal leve op til, hvis du vil have mulighed for at blive godkendt til et lån hos dem. Det er heldigvis ikke særligt hårde krav, så der er gode chancer for, at du indfrier dem.

Der er typisk et alderskrav på et sted mellem 18 og 25 år. Derudover skal du være dansk statsborger og have en dansk adresse samt telefonnummer. Du må heller ikke være registreret i RKI eller Debitor Registeret. Og så skal du have en dansk bankkonto, hvis du vil have pengene udbetalt. Det er nogle af de mest almindelige krav, du vil møde hos en udbyder.