SMS lån

Vil du gerne låne penge her og nu, kan det være en god idé at gøre det fra din mobiltelefon. Det går hurtigt, er enkelt og du kan have pengene på din konto inden for et øjeblik.

Så står du og mangler penge i byen, til i aften eller bare til weekenden, der kommer lige om lidt, kan du altså nemt låne penge fra din telefon.

Lån penge direkte fra mobilen

For at låne penge direkte fra din mobil skal du bare gå ind hos en af de mange låneudbydere, der er på markedet, og udfylde deres ansøgningsskema. Her skal du blot indtaste, hvor mange penge du gerne vil låne, og eventuelt også vælge den løbetid du gerne vil have på lånet.

Når du har gjort det, og du har fået din ansøgning om lånet godkendt, kan du altså være heldig at få pengene direkte ind på din konto i løbet af bare få minutter. Enkelte udbydere udbetaler først i løbet af en dag eller to, men der er nogle, der kan klare det på et øjeblik.

Få dit lån godkendt med det samme

Fordelen ved mange af de danske online låneudbydere er, at du kan få dit lån godkendt med det samme. For selve ansøgningen bliver nemlig behandlet elektronisk og digitalt, hvilket blandt andet betyder, at du får svar på din ansøgning med det samme.

Dermed skal du altså ikke gå og vente i flere dage eller snakke med en eller anden rådgiver fra lånefirmaet, før du kan få svar på, om du har mulighed for at låne penge eller ej. Det er utroligt effektivt, og det gør det meget nemt at låne penge hurtigt.

Spar penge på dit lån

Hvis du ikke er ligeglad med, hvad du skal betale for dit lån, kan det være smart at begynde at sammenligne priserne på de forskellige lån, så du kan finde frem til den udbyder, der kan give dig de bedste betingelser for at låne lige netop det beløb, du gerne vil låne.

Der er mange udbydere på markedet, og de har naturligvis alle sammen en forskellig pris på, hvad det koster at låne penge hos dem. Et lån på 5.000 kroner kan koste alt fra få hundrede kroner til eksempelvis 10.000 kroner. Og dette er jo en væsentlig forskel.

Lån som 18-årig

Der er mange lånefirmaer, der tilbyder dig at låne penge allerede som 18-årig. På den måde skal du altså ikke gå forgæves, hvis du har brug for at låne penge, når du er 18, da du sagtens kan finde steder, hvor det både er muligt og lovligt at låne penge.

Der er en del lånefirmaer, der har en aldersgrænse på eksempelvis 21 eller 23 år, men der er også mange, der bare har det krav, at du skal være fyldt 18 år gammel for at kunne ansøge om et lån. Så er du 18 år, kan det altså sagtens lade sig gøre at låne penge flere steder.

Lån uden at sende en SMS

Førhen var det sådan, at du skulle sende en SMS for at få et lån via din mobil. Sådan fungerer det ikke mere. Nu skal du bare bruge din browser, akkurat som når du surfer på nettet via din mobil.

Herfra skal du blot klikke dig ind til den låneudbyder, du gerne vil ansøge om et lån hos. Heldigvis har mange låneudbydere optimeret deres hjemmesider således, at det er akkurat lige så nemt at bruge siden, som hvis du sad på en computer. Det gør det nemt at ansøge om et lån direkte fra din mobil.

Husk dit NEM-id

Noget af det eneste, du skal huske, når du gerne vil låne penge, er dit NEM-id. Du kan nemlig ikke ansøge om et lån online uden at skulle bruge dit NEM-id til at underskrive låneaftalen. Så står du i byen uden dit NEM-id, har du altså ikke mulighed for at ansøge om et lån online via din mobil.

Heldigvis har langt størstedelen af os altid vores NEM-id på os, og derfor burde det ikke være noget problem for dig at ansøge om et lån.

Så vil du gerne låne penge nemt og hurtigt, er det bare med at hive din mobil frem og ansøge med det samme.