Samlelån

Hvis du aldrig har hørt om samlelån, er det måske på tide at sætte dig ind i, hvad det er for en størrelse, da det måske kan hjælpe dig med at få et meget bedre overblik over din økonomi.

Læs mere om samlelån her

Der er efterhånden rigtig mange danskere, der har fået et samlelån, og det har været med til at skabe luft og overblik i dagligdagen. Så hvis du også savner det i din hverdag, kan du blive klogere her.

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er en mulighed for at samle alle dine lån et og samme sted. Har du eksempelvis 20 forskellige kreditorer, som du skylder penge til, kan du med et samlelån samle alle din lån hos en enkelt kreditor og dermed slippe for at skulle betale 20 forskellige girokort hver eneste måned.

Et samlelån er en rigtig god mulighed for dig til at skabe et fornødent overblik over din gæld, så du nemmere kan få den banket af og dermed blive gældsfri. Har du endnu ikke overvejet et samlelån, er det måske på tide at gøre det.

Hvorfor vælge et samlelån?

Du bør vælge et samlelån, hvis du har svært ved at overskue din økonomi, og hvis du har alt for mange gældsposter, som du ikke kan holde styr på. Hvad synes du er nemmest – at skulle betale af på 20 forskellige gældsposter hver måned, eller at skulle betale af på en enkelt?

Samlelånet tilbyder dig at låne nok penge til at kunne betale alle dine øvrige lån ud, så du kun skal fokusere på det nye samlelån hos din nye låneudbyder. Det giver dig mulighed for at samle alle dine lån hos en enkelt kreditor i stedet for at lade dem være spredt ud over alt for mange.

Hvor kan jeg få et samlelån?

Der er mange forskellige låneudbydere, der tilbyder dig at få et samlelån. Samlelån er typisk højere end et almindeligt kviklån, så derfor er det heller ikke hos alle udbydere, du finder muligheden for at ansøge om et samlelån.

Du skal blot indtaste det beløb, du i alt skylder til samtlige af dine kreditorer, og så kan du altså ansøge om et samlelån online hos en af de mange lånefirmaer, der tilbyder det. Det er nemt og enkelt, og det kan altså være med til at give dig en meget mere overskuelig økonomi.

Husk at overholde tilbagebetalingen

Et samlelån betyder dog ikke, at du bare kan betale din gæld ud og så ellers ikke bekymre dig om at betale af på noget fremover. Nej, du skal naturligvis stadig huske at overholde afbetalingen på dit nye samlelån, så du ikke skaber ny unødvendig gæld for ikke at betale af til tiden og dermed pådrager dig selv ekstra renter. Så ender du hurtig tilbage ved udgangspunktet.

Så når du har fået dig et samlelån, er det vigtigt at få betalt af på det ene lån, du så står tilbage med. Men det burde heller ikke blive noget problem, nu hvor du har fået det hele samlet et sted.

Få et samlelån i dag

Så har du svært ved at overskue din økonomi i dag, og kan du næsten ikke huske, alle de steder du skylder penge, kan et samlelån være den helt rigtige løsning for dig. Det gør dig ikke gældfri, men det kan give dig overskuddet og overblikket tilbage.

På den måde er det også langt nemmere at overskue, hvornår du er helt færdig med at afdrage på din gæld og dermed kan kalde dig selv for gældfri. Så tjek de mange muligheder ud, der er for at få et samlelån, og find det bedste sted at ansøge i dag.