Lån 18 år

Lån 18 år – her finder du alle lån til 18 årige

I løbet af den verdensomspændende finanskrise har vi set et faldende antal låneselskaber der tilbyder lån 18 år. Nedenfor finder du alle de selskaber der tilbyder lån til 18 årige i dag. Listen opdateres hver dag, så den er altid aktuel.

Lån 18 år – gode tips og råd

Det er rigtigt svært at få et lån 18 år per 2012, men med et par simple tips og tricks er det faktisk muligt at øge dine chancer for et lån betragteligt. Du kan nemlig passende gøre dig selv mere attraktiv for en potentiel låneudbyder, hvorledes denne vil være mere tilbøjelig til at give dig et lån som 18-årig.

Et lån 18 år er for resten, I tilfælde af, at du ikke er sikker på, hvad vi snakker om, et udtryk for forbrugslån givet til en person på 18 år eller deromkring. Det er langt fra alle låneinstitutter, der tilbyder lån 18 år-muligheder grundet de fleste 18-åriges svage kreditværdighed. Men intet problem uden en løsning!

Gør dig selv attraktiv og få et lån 18 år

Hvis du vil have et lån 18 år, er du nødt til at gøre dig selv attraktiv for en låneudbyder.
Du kan passende starte med at finde et job. Ved at have et job har du nemlig en fast indtægtskilde, hvilket betragteligt øger sandsynligheden for, at du betaler dit lån 18 år tilbage igen. Nu er det naturligvis nemmere sagt end gjort at skaffe et job per 2012, det er vi godt klar over; men hvis du er klar til selv at tage mindre underholdende gesjæfter som telefonsælger, avisbud eller lignende kan det faktisk sagtens lade sig gøre.

Derefter skal du naturligvis sørge for, at du ikke er registreret i RKI og fjerne en sådan registrering før, at du anmoder om et lån 18 år. En RKI-registrering er det værste tegn du kan sende til en person eller et firma, der overvejer at lade dig få et lån 18 år. I det hele taget bør du undgå i så vidt muligt omfang at anskaffe gæld, hvilket naturligvis er et ironisk taget i betragtning af, at du trods alt gældsætter dig selv (om end midlertidigt) med et lån 18 år.

Sidst, men ikke mindst, er du altid mere attraktiv, hvis du er i gang med en uddannelse. Især en uddannelse og et job kombineret samtidigt øger chancen ganske betragteligt for, at et lån 18 år bliver en realitet for dig. En uddannelse indikerer nemlig øgede indtjeningsmuligheder i fremtiden, og da mange lån 18 år bliver betalt af over flere år er dette bestemt noget, som låneudbyderen også kigger på.

Kig dig rundt omkring for det rigtige lån 18 år

I dag er det muligt at finde ganske mange udbydere kviklån og sms lån, der er villige til at supplere dig med et lån 18 år. Derfor bør du også være kritisk og ikke blot vælge den første og bedste mulighed, du kan finde. Sammenlign de forskellige muligheder for et lån 18 år, inden du vælger den endelige løsning: dette er med garanti både den billigste og bedste løsning på langt sigt!

Et lån 18 år kan naturligvis bruges til præcis dét, du som 18-årig føler for at investere i. Dette kan både være forbrugsgenstande, en ferie til dig og kæresten eller noget helt tredje. En af fordelene ved et forbrugslån, som er den type lån du som 18-årig typisk kan erhverve dig, er netop, at du har lov til at bruge lånet, som du har lyst. Hvis du ikke vil bruge pengene efter den almindelige opfattelse af, hvad der er fornuftigt, er du heller ikke forpligtet til dette! Få et job, vær under uddannelse og sørg for ikke at have gæld i forvejen. Således øger du dine chancer markant for et lån 18 år. De unge tager mange lån i dag, det kan du læse mere om ved at trykke på dette link.

Lån 18 år - de bedste lån for 18 årige