Lån penge til nye møbler

Har du fået kigget på en ny sofa eller en ny seng, som du bare gerne vil købe, men har du ikke penge til det, kan et lån hjælpe dig på rette vej.

Med et lån skal du ikke vente på, at du har sparet penge nok sammen til at købe de møbler, som du står og mangler. Så kan du få pengene i dag og købe møblerne kort tid efter.

Kviklån gør det nemt at købe møbler

Et oplagt lån at tage, når du skal have råd til at købe nye møbler, er et kviklån. Med et kviklån kan du få pengene sat ind på din konto i løbet af ingen tid, og så kan du ellers være klar til at shoppe møbler til din bolig.

Der er som regel også en god mulighed for at lave en aftale med bolighuset om at betale af over et stykke tid, men det er ikke altid sikkert, at du har mulighed for at købe tingene på afbetaling, og det kan være svært at gennemskue, hvad det kommer til at koste dig i sidste ende. Låner du online, har du det altid stående sort på hvidt på skærmen foran dig.

Udskiftning af gamle møbler eller møbler til ny bolig?

Det kan være, at du bare er ved at være træt af at kigge på dine gamle møbler, og du gerne vil have råd til at købe nogle nye og lækre møbler til din bolig, som du kan have glæde af mange år fremover.

Det kan også være, at du er på vej til at flytte ind i dit første hus, og du derfor ikke har nok møbler til hele huset. I så fald er det jo også bare godt, at du kan låne til dine møbler uden problemer. Med et lån kan du jo ende med at bo som på Koldinghus Slot.

Ansøg om lån til møbler fra du er 18 år

Du kan også vælge at låne penge til møbler, når du flytter hjemmefra, så længe du bare er over 18 og ikke er registreret i RKI. Har du et gyldigt NEMid, er der intet, der kan forhindre dig at låne så mange penge, du har lyst til.

Du bør dog kun låne penge til møbler, så længe du har råd til at betale den månedlige ydelse på lånet. Har du ikke det, bør du kigge efter en nemmere og billigere måde at få skaffet nye møbler på – evt. ved at gå i genbrugsbutikken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *