Lån 20 år

Lån 20 år uden problemer

At være 20 år er en rigtigt uheldig ting, hvis du ønsker at anskaffe dig et billigt forbrugslån. Mange låneudbydere kræver nemlig, at du skal være 21 år eller over – men betyder det så, at et lån 20 år er en fuldstændig umulig tanke? Naturligvis ikke! Vi checker løbende nettet for lån 20 år og opdaterer vores tabeller, så du altid kan stole på oplysningerne. Der er mange der ansøger om lån ved nedenstående selskaber og det er vores opfattelse at de fleste får deres lån godkendt.

Prøv alle andre muligheder for forbrugslån

Selvom mange låneudbydere slet ikke tilbyder lån 20 år specifikt, så tilbyder de forbrugslån til personer, der er fyldt 18 år, de såkaldte lån 18 år. Det inkluderer naturligvis også de unge på 20 år, hvorfor det her rent faktisk er muligt at få et lån til samlet set billige penge. I Danmark har du pt 6 forskellige muligheder for et lån 20 år hos de låneudbydere, der tilbyder dig at låne penge under 25 år.

Dernæst er der naturligvis mulighed for et lån 20 år hos de låneudbydere, der ikke som sådan har et alderskrav, men til gengæld kræver sikkerhed i fast ejendom. Er du i den heldige situation som 20-årig, at du har fast ejendom at stille sikkerhed i, kan du benytte dette til at skaffe dig et billigt forbrugslån eller banklån på nettet trods en lav alder.

Vilkår for et lån 20 år

Når du låner penge med et forbrugslån som 20-årig vedkender du et par vilkår. Men i forhold til et banklån, hvor du er bundet på hænder og fødder i forhold til brugen af dit lån 20 år og pengene derfra, har du langt mere frie spillerammer med et forbrugslån.

Ikke alene er pengene dine til at bruge dem, som du ønsker, men du har også stor valgfrihed i forhold til, hvor lang tid du ønsker at tilbagebetale dit lån 20 år over. Er du typen, der foretrækker bittesmå månedlige betalinger, kan du få lov til at bruge disse over en lang årrække, mens du naturligvis også blot kan betale din gæld fra dit lån 20 år på ét enkelt år eller mindre, hvis du har kapital til at betale lidt større afdrag end som så. Alle muligheder er åbne – det handler blot om, at du skal vælge.

Et lån 20 år kan faktisk godt anskaffes, selvom det naturligvis er nemmere at vente til klokken er slået og de 21 år er opnået. Har du dog brug for pengene her og nu, og gider du som så mange andre ikke at vente den ekstra tid, er et lån 20 år i form af et forbrugslån lige rundt om hjørnet med hurtig udbetaling til din NemKonto og en afdragsordning, der passer til dig. Forbrugerådet tænk har skrevet lidt om lån og unge, læs artiklen hér.

Lån 20 år - lån for 20 årige