Mobillån

Mobillån er et alternativ til de traditionelle banklån

Mange banker har i dag lukket pengekassen og er ikke interesseret i, at låne ud på samme måde, som de har været tidligere. Det skyldes helt klart finanskrisen, der har gjort bankerne usikre. De fleste vil derfor kun låne ud, hvis man kan stille sikkerhed i hus eller lignende. For rigtig mange danskere er dette derfor
ikke en mulighed.

I nedenstående tabel finder du samtlige mobillån på nettet med online ansøgning – få dit lån på bare 15 min – du skal ikke stille sikkerhed for lånet!

Mobillån er typisk mindre lån der løber i kort tid

Man kan dog sagens komme i en situation, hvor der mangler lidt penge sidst på måneden og så er gode råd lige pludselig dyre. Der findes dog en masse forskellige slags små lån, de fleste vil kunne tage. Mange vil blandt andet have hørt om lån, der ofte bliver omtalt som SMS lån. Et SMS lån fungerer ofte ved, at man sender en SMS af sted, hvor man beder om et lille lån. Indenfor kort tid vil man så få besked tilbage om hvorvidt man har fået lånet eller ej, og pengene vil gå ind på ens konto indenfor kun få dage, hvis man har fået ”ja” til lånet.

Sådanne mobillån er generelt begyndt, at strømme frem. Dette skyldes også, at de nye ”smart phones”, har givet helt nye muligheder for mobillån. Hvor man kan ansøge via mobiltelefonen, når man falder over en vare man ellers ikke lige har råd til.

Mobillån i Danmark

VÆR PÅPASSELIG MED MOBILLÅN – DE SKAL ALTSÅ BETALES TILBAGE IGEN

Det er dog vigtigt, at være meget på vagt overfor disse mobillån. For selvom det kan være rigtig fristende, er det også lån med en meget høj rente. Det betyder at man kommer til, at betale meget mere tilbage, end det beløb man lånte i første omgang.

Man kan desværre komme i en situation sidst på måneden, hvor man ikke har andre muligheder. Men man bør prøve, at bestræbe sig på ikke, at tage sådanne mobillån. Hvis der er andre muligheder vil disse stort set altid være, at foretrække. Hvis man tager et mobillån er det meget vigtigt, at man får betalt det tilbage hurtigst muligt. I 2012 ændrede man reglerne for mobillån, det kan du læse mere om hér.