Sms lån

Sms lån bruges af flere og flere

Små hurtige lån er blevet rigtig populære, de giver mulighed for, at man kan låne et lille beløb hurtigt hvis man står og mangler lidt penge sidst på måneden.

De såkaldte SMS lån eller mobillån er blevet nogle af de mest populære som lån til unge. Her vil man oftest kunne låne et lille beløb på kun få minutter uden, at manskal stille sikkerhed. Det foregår ved, at man sender en SMS til én udbyder af SMS lån. Udbyderen vil så normalt svare tilbage på kort tid om man har fået sit SMS lån. Hvis man er registreret i RKI er det normalt svært, at få lov til, foretage et SMS lån.

Ansøg de bedste sms lån lige her – det tager kun få minutter!

Men pas på med sms lån

Rigtig mange af hørt skrækhistorier omkring SMS lån og der findes også mange eksempler hvor det er gået galt. Disse små hurtige lån kan nemlig være farlige hvis man ikke passer på. Meningen med et SMS lån eller mobillån er nemlig ikke, at man skal afbetale over længere tid. Meningen er at det skal betales tilbage hurtigt, helst indenfor 30 dage.

Renten på disse mobillån er rigtig høj og derfor vil man se, at de samlede omkostninger på lånet stiger meget hurtigt, hvis ikke man får betalt det tilbage hurtigt. Det er også derfor, at man bør have en plan for hvordan man betaler lånet tilbage, inden man tager kontakt til udbyderen.

SMS LÅN SKAL BETALES TILBAGE NÆSTE MÅNED

Hvis man tager det i slutningen af måneden, når der ikke er flere penge tilbage. Skal man være opmærksom på, at pengene vil skulle betales tilbage næste måned. Hvor man altså vil have det mindre til rådighed.

Hvis man har mulighed for det vil det stort set altid være billigere, at tage et lån i banken. Det er selvfølgelig ikke alle der har denne mulighed og så kan man overveje, at tage et mobillån. Husk på at de forskellige udbydere af mobillån har meget forskellige priser, så man bør sammenligne priserne inden man vælger en udbyder af sit sms lån. Politiken har skrevet om de nye regler indenfor SMS lån her: http://politiken.dk/oekonomi/privatoekonomi/ECE1725610/indgreb-paa-vej-mod-vildt-dyre-sms-laan/

Sms lån i Danmark her og nu